В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ВСИЧКИ СЪБИТИЯ ДО КРАЯ НА 2019 ГОДИНА
НИКОЛИНА ЧАКЪРДЪКОВА - ЮБИЛЕЕН КОНЦЕРТ
 
ПРАЗНИК С НИКОЛИНА ЧАКЪРДЪКОВА
 
С участието на: Николина Чъкърдъкова, Неврокопски танцов ансамбъл, Оркестър и хор на Фолклор ТВ и специални гости - изненада!
 

 
На 9 и 10.12.2019 г. Николина Чакърдъкова кани всички свои почитатели в Зала 1 на Фестивален и конгресен център, oт 19:00 часа.

Николина Чакърдъкова ще зарадва хиляди свои почитатели с голям концерт.
на 9 и 10 декември - Тогава певицата ще отбележи своя 50-годишен юбилей с голям спектакъл и с много изненади за нейните верни почитатели.

Очаква ви един голям български празник за душата и сърцето. От Неврокопски танцов ансамбъл ще ви зарадват с нови хореографии, а оркестърът на Фолклор ТВ подготвя голяма изненада за зрителите в залата. Разбира се, ще чуете и едни от най – обичаните песни в изпълнение на Николина Чакърдъкова.
 
 
 
 
„Ще пеем, ще танцуваме и ще се веселим, така както само ние можем. Аз, Николина Чакърдъкова ви очаквам на 9 и 10 декември от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център в морската столица Варна. 


 
Новини
Тони Димитрова гостува във Варна с проекта „Моите неизпратени писма“
19/11/2019
Обичаната българска певица Тони Димитрова ще гостува с концерт-спектакълът си „Моите неизпратени писма” във Варна. Концертът ще се състои на 19 ноември от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен...
Сензационния спектакъл – „Островът“
12/10/2019
Изключителна възможност ще имат варненци и гостите на града да гледат Краси Радков и Иво Сиромахов извън „Шоуто на Слави“. Любимите комедийни артисти от вечерния екран ще гостуват за първи път в морската...
ДВЕ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ ОТПАДАТ ОТ ПРОГРАМАТА НА ТЕАТЪРА
04/10/2019
Поради здравословни проблеми се налага отмяната на две представления от програмата на театъра през октомври. Поради заболяване на актьор комедията "Ох, тези пари" няма да се играе на 14 октомври. По същата...