В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ПЪРВИТЕ СЪБИТИЯ ОТ ТЕАТРАЛНО ЛЯТО - ВАРНА 2024

В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ПЪРВИТЕ СЪБИТИЯ ОТ ТЕАТРАЛНО ЛЯТО - ВАРНА 2024

"Ако извикаш нощем с всичка сила" с нова дата - 4 юли

04 Юли, 2024
19:30

Поради непредвидени професионални ангажименти на част от актьорския състав премиерата на представлението „Ако извикаш нощем с всичка сила“ се измества за 04.07 отново на сцената на зала 1 във Фестивален и конгресен център. 

Билетите за 19.04 ще важат за следващата дата. Всеки, който иска да върне билетите си може да го направи до 30.04 от мястото, откъдето ги е закупил, където ще му бъде възстановена пълната цена на билета. 

Екипът на постановката поднася на всички зрители извинения за причиненото неудобство. 

партньори

Театър Българан

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна.

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.