5 суперкомедии през януари 2021 - чудесен избор на подарък от театър "Българан"! Смехът е здраве!

5 суперкомедии през януари 2021 - чудесен избор на подарък от театър "Българан"! Смехът е здраве!

Актуална информация за програмата /Обновена към 31,03/

31 Март, 2020
11:00

Усложнения и рестрикции, свързани с невъзможността за провеждане на масови мероприятия, налагат отлагане на част от събитията планирани за 2020 г.  За съжаление това са форсмажорни обстоятелства, независещи от артисти и организатори на събитията.

Продуценти и организатори разчитаме на пълното разбиране и подкрепа от страна на всички и призоваваме да запазите своите билети. Всички, които притежават такива от отменените събития няма от какво да се притесняват.
Билетите важат за новите насрочени дати, могат да бъдат презаверени за друго представление от програмата или като отворени билети с валидност от програмата по избор до края на август 2021 г.. Просто ги запазете като по този начин ще подкрепите театъра, което за всички нас е безценна и оценена достойно изключителна помощ.


Билети от отпаднали поради кризата с Ковид-19 представления могат да бъдат върнати на касата на театъра  в работен ден в периода 20.05 - 15.06 от 15.00 до 18.00 часа. Втори период за връщане на билети от 15 до 31.08 всеки работен ден от 15.00 до 18.00 часа. 

Билетен център "Българан" работи от 11.30 до 18.00 часа. За всякакви въпроси може да се свържете с нас на тел.052 602828 в работни дни и всеки ден чрез електронната ни поща - bulgaran@abv.bg

ПРОМЕНИ В ПРОГРАМАТА 
"Помощ, жена ми е луда" - ще се играе на 12.10. Всички билети от 8.03 ще важат за тази дата
"Сборен моноспектакъл" Мариус 50 ще се играе на 13.10 във ФКЦ. Всички билети от 16.03 ще важат за тази дата без презаверка.
Ансамбъл "Чинари" - ще гостува на 20.10. Всички билети от отложения концерт ще важат без презаверка.
"Чамкория" ще се играе на 27.10. Всички билети от отложеното през март представление ще важат за тази дата.

 

партньори

Българан - Арена на смеха

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна, където днес изцяло със собствена звукова, светлинна и сценична техника е оборудвана залата на театъра. 

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.