"ПАК СЪМ У ДОМА" ЕДИНСТВЕН КОНЦЕРТ НА КИЧКА БОДУРОВА В БЪЛГАРИЯ НА 27.06 В ЛЕТЕН ТЕАТЪР - ВАРНА

"ПАК СЪМ У ДОМА" ЕДИНСТВЕН КОНЦЕРТ НА КИЧКА БОДУРОВА В БЪЛГАРИЯ НА 27.06 В ЛЕТЕН ТЕАТЪР - ВАРНА

Васко Драганов и Нелина в нова театрална комедия на 06.06 във Варна

06 Юни, 2022
19:30

На 6 юни от 19.30 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център ще бъде премиерата на най-новата театрална комедия "Прецаканите". Участват Васил Драганов, Калин Попов и Иля Пепеланов. Заедно със специалния гост на вечерта Нелина, ще ви разсмеят до сълзи и ще ви подарят доза щастие!

Билетите са в продажба на билетен център във ФКЦ. Промо билети с цени 10.00, 15.00, 20.00 лв. могат да бъдат закупени от билетен център "Българан". Онлайн билети от grabo.bg - ТУК и fccvarna.bg - ТУК

На 6 юни Васил Драганов, Калин Попов и Иля Пепеланов ще влязат в ролите на трима приятели, болезнено увлечени по футболните залагания с готовност да се прецакат един с друг. Комичните обрати вървят паралелно с промяната във взаимоотношенията между тримата. Приятна изненада за зрителите ще бъде специалното участие на Нелина.

Те знаят много един за друг и си прощават всичко в атмосфера на една почти семейна близост, която обаче не е толкова истинска.

В хода на действието става ясно, че отношенията им постепенно са се изхабили, докато накрая се оказва, че е останало съвсем малко от някогашното истинско приятелство.

ОЩЕ В ПРОГРАМАТА

на 7 юни от 19.30 часа
"ОПЕРАЦИЯТА"
 комедия от Иво Сиромахов
Постановка: Борис Панкин
Участват: Участват: Мариан Бачев, Орлин Горанов, Миглена Стоева, Тони Минасян
Спектакълът не се препоръчва за лица под 16 г.

на 13 юни от 19.30 часа 
"ЛОШИ МОМЧЕТА"
 - Комедия от Рей Куни и Майкъл Куни
Постановка: Богдан Петканин
С: Ненчо Илчев, Тони Минасян, Тихомир Благоев, Асен Лозанов, Валери Еличов, Георги Стайков, Зорница Константинова, Ива Папазова, Иван Григоров, Невена Цанева

на 24 юни от 19.30 часа, ФКЦ, зала 2
"ЖЕЛЕЗНИЯТ СВЕТИЛНИК
" от Димитър Талев
Драматизация и режисура: Бойко Илиев
Участват: Филип Дончев, Яцек Янков, Мариела Топалова, Марияна Бранкованова, Николай Сяров, Филина Петрова

на 4 юли от 20.30 часа, Летен театър
"НА ЖИВО"

С участието на Александра Сърчаджиева и Радена Вълканова
По текст на Яна Борисова и с режисьор Димитър Коцев - Шошо - син на легендарния Константин Коцев

на 18 юли от 20.30 часа, Летен театър
"Еxclusive Actors Night"

Това е истинската звездна актьорска вечер във Варна! 
Участие ще вземат едни от най-актуалните и обичани български артисти - Аня Пенчева, Иво Аръков, Руслан Мъйнов, Мария Сапунджиева, Мариус Куркински, Ненчо Илчев, Албена Михова, Кирил Ефремов, Евгени Будинов и още специални гост-звезди - изненада!
Билети на билетен център "Българан"

на 30 август от 20.30 часа, Летен театър
"ГРАМОФОНЪТ"
 
по текст на Ваня Щерева
Авторски спектакъл на ВИКТОР КАЛЕВ
Билети на каси ФКЦ и "Българан" Онлайн билети ТУК и ТУК
Онлайн билети от EPORTAL.BG - ТУК

партньори

Театър Българан

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна.

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.