"ПАК СЪМ У ДОМА" ЕДИНСТВЕН КОНЦЕРТ НА КИЧКА БОДУРОВА В БЪЛГАРИЯ НА 27.06 В ЛЕТЕН ТЕАТЪР - ВАРНА

"ПАК СЪМ У ДОМА" ЕДИНСТВЕН КОНЦЕРТ НА КИЧКА БОДУРОВА В БЪЛГАРИЯ НА 27.06 В ЛЕТЕН ТЕАТЪР - ВАРНА

Васко Драганов и Нелина в премиера на суперкомедия на 7.06 в Канев център

07 Юни, 2022
19:00

На 7 юни от 19.00 часа в Канев център Русенски университет ще бъде премиерата на най-новата театрална комедия "Прецаканите". Участват Васил Драганов, Калин Попов и Иля Пепеланов. Заедно със специалния гост на вечерта Нелина, ще ви разсмеят до сълзи и ще ви подарят доза щастие!

Билети с промо цени са в продажба на касата на Канев център. Резервации могат да се правят на тел. 0889693298. Онлайн билети с топ цени са в продажба чрез grabo.bg - ТУК

На 7 юни Васил Драганов, Калин Попов и Иля Пепеланов ще влязат в ролите на трима приятели, болезнено увлечени по футболните залагания с готовност да се прецакат един с друг. Комичните обрати вървят паралелно с промяната във взаимоотношенията между тримата. Приятна изненада за зрителите ще бъде специалното участие на Нелина.

Те знаят много един за друг и си прощават всичко в атмосфера на една почти семейна близост, която обаче не е толкова истинска.

В хода на действието става ясно, че отношенията им постепенно са се изхабили, докато накрая се оказва, че е останало съвсем малко от някогашното истинско приятелство.

партньори

Театър Българан

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна.

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.