В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ПРАЗНИЧНИТЕ СЪБИТИЯ ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ И ЯНУАРИ

В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ПРАЗНИЧНИТЕ СЪБИТИЯ ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ И ЯНУАРИ

"Внимание, любов" и "Мръсното копеле" отпадат от програмата

16 Октомври, 2023
00:00

Постановката "Внимание, любов" отпада от програмата на 17.102.23 г. Новата насрочена дата е 12.02.2024 г. 
Всички закупени билети важат без презаверка за новата дата, могат да бъдат презаверени за друга постановка от програмата или върнати.

Поради форсмажорни обстоятелства комедията "Мръсното копеле" няма да се играе на 3.11.2023 г. Билетите може да презаверите за друго представление от програмата или върнете на каса Българан.

Екипите на представленията благодарят за разбирането и се извиняват за причиненото неудобство.

партньори

Театър Българан

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна.

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.