ДО 31 ЯНУАРИ ПРОМО КАМПАНИЯ "СМЯХ ЗА ВСИЧКИ" НА БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР "БЪЛГАРАН"

ДО 31 ЯНУАРИ ПРОМО КАМПАНИЯ "СМЯХ ЗА ВСИЧКИ" НА БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР "БЪЛГАРАН"

"Горката Франция" се отменя поради карантиниран актьор

14 Януари, 2022
00:00

Планираният за 15.01.2022 г. спектакъл "Горката Франция" ще бъде изигран на 20.02.2022 г. в зала 1 на ФКЦ.
Причина за отлагането е карантиниран актьор от състава. 


Всички закупени билети важат за новата дата без презаверка.

Екипът на "Горката Франция" поднася своите извинения на публиката и благодари за разбирането относно форсмажорната ситуация.

За допълнителни въпроси тел. 052602828 е на разположение всеки работен ден от 12.00 до 17.00 часа.

партньори

Театър Българан

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна, където днес изцяло със собствена звукова, светлинна и сценична техника е оборудвана залата на театъра. 

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.