НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ПРЕМИЕРНИТЕ КОМЕДИИ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ И МАРТ В ЗАЛА 1 НА ФКЦ *** В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ТЕАТРАЛНО ЛЯТО - ВАРНА 2021 В ЛЕТЕН ТЕАТЪР

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ПРЕМИЕРНИТЕ КОМЕДИИ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ И МАРТ В ЗАЛА 1 НА ФКЦ *** В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ТЕАТРАЛНО ЛЯТО - ВАРНА 2021 В ЛЕТЕН ТЕАТЪР

"Две жени, без да се брои мъжът" на Недялко Йорданов на 11 март във Варна

11 Март, 2021
19:00

Спектакълът „Две жени, без да се брои мъжът“ ще има своята морска премиера на 11 март от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център. Автор и режисьор е Недялко Йорданов, музиката е на Хайгашод Агасян, аранжимент и акомпанимент - Жоро Стоев. 

Органичен брой места до 30% от капацитета на залата са в продажба на билетни каси Българан и ФКЦ. Онлайн билети може да закупите от ТУК

„Две жени, без да се брои мъжът“ е сериозна, но и шеговита трагикомедия за сблъсъка между две жени в класическите роли - на съпруга и любовница на един мъж, който позорно не се появява на сцената.

Действието преминава през различни перипетии с абсурдни на пръв поглед обрати – от жестока омраза към неочаквано приятелство, от общуване с извънземни до криминални загадки и чисто съвременни модерни взаимоотношения и дори политически закачки. 

Много смях, малко сълзи и много песни, както и един чисто оперен дует. В крайна сметка от спектакълът произлиза една философска истина, че всичко е временно и нетрайно и затова трябва да се живее жадно и ненаситно!

Заповядайте и няма да съжалявате за времето, прекарано в залата с две шантави и талантливи актриси - Ирен Кривошиева и Роси Русева.

партньори

Българан - Арена на смеха

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна, където днес изцяло със собствена звукова, светлинна и сценична техника е оборудвана залата на театъра. 

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.