*** В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ТЕАТРАЛНО ЛЯТО - ВАРНА 2023 *** ХИТОВИ ТЕАТРАЛНИ КОМЕДИИ *** КОНЦЕРТИ

*** В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ТЕАТРАЛНО ЛЯТО - ВАРНА 2023 *** ХИТОВИ ТЕАТРАЛНИ КОМЕДИИ *** КОНЦЕРТИ

Морска премиера на "Том, Дик и Хари - трима братя тъпанари"

21 Юни, 2023
19:30

Морска премиера на ново заглавие от афиша на ДТ „Йордан Йовков“

На 21 юни от 19.30 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център във Варна ще бъде представена пред варненска публика комедията  „Том, Дик и Хари - трима братя тъпанари".

Режисьор е Стефан Спасов. В ролите ще видим актьорите Георги Георгиев, Филип Янев, Димитър Петров, Димитрина Гинчева, Татяна Христова, Любов Николова, Красимир Демиров и Владимир Трендафилов.

Рей Куни, майсторът на съвременната ситуационна комедия, влиза в съюз със сина си Майкъл, за да създаде една от своите най – изобретателни и неустоими комедии. „Том, Дик и Хари“ е пиеса, която е писана „на четири ръце“ специално за юбилея на Куни старши, пиеса, събрала цялото въображение и любов на своите автори.

Билети за събитието са в продажба на касите на Българан, Фестивален и конгресен център и Дворец на културата и спорта. Онлайн билети могат да бъдат закупени от системата на ePortal.BG - ТУК

партньори

Театър Българан

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна.

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.