В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ПРАЗНИЧНИТЕ СЪБИТИЯ ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ И ЯНУАРИ

В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ПРАЗНИЧНИТЕ СЪБИТИЯ ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ И ЯНУАРИ

Подарете си два часа смях с “Престъплението” на 11 декември във Варна

11 Декември, 2023
19:00

"Плочки, но на корема...  от смях" - това обещание ни дават от театрална формация Скеч Банда с поканата да гледате спектакъла им “Престъплението” със специалното участие на Шкумбата на 11 декември от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център

Два часа смях, петима актьори, 13 скеча, 60 костюма - това е комедийното шоу, което ще „разбие” представите ви за театър с иновативния си  разчупен  формат и ще е идеална фитнес програма за отпускане на психиката. И то в разпускаща, подобна на кабаре атмосфера.

“Престъплението” е зрелище, като шоу с кеч, но без боя и малко по-истинско, обясняват самите актьори за спектакъла. Амбицията им е да разсмиват и забавляват зрителите с кратки скечове по всякакви злободневни теми - житейски, социални и още много и различни познати от реалността сюжети. Много от скечовете са лични преживявания на екипа, други са плод на въображението на сценаристите им, а трети са заемки или препратки към любими комедийни формати.

В актьорската ни банда участват: Шкумбата, Мария Димитрова, Мая Гелева, Иваил Симеонов, Горан Иванов и Христо Симеонов. Сценографията и костюмите са създадени от Ясмин Манделли. Продуцентът е Веселин Стоянов - Лино, а сценаристите, съвсем типично за тях, се крият зад завесата.

“Престъплението” се играе на напълно разпродадени зали в София, вижте го и вие на 11 декември във Варна.
 

партньори

Театър Българан

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна.

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.