НЕИЗБЕЖНИ ПРОМЕНИ В ПРОГРАМАТА .... ПОДРОБНОСТИ В СЕКЦИЯ "НОВИНИ"

НЕИЗБЕЖНИ ПРОМЕНИ В ПРОГРАМАТА .... ПОДРОБНОСТИ В СЕКЦИЯ "НОВИНИ"

Премиерата на "Отчаяни съпрузи" във Варна ще бъде на 29 април

29 Април, 2021
19:00

Морската премиера на щурата комедия "Отчаяни съпрузи" ще бъде на 29 април от 19.00 часа в зала 1 на ФКЦ
Органичен брой места до 30% от капацитета на залата са в продажба на билетен център в театър "Българан"
Всички закупени билети за 25.03 ще важат без  презаверка за априлската дата.


Автори на хитовата комедия са Алекси Макар, Жером Даран и Стефан Мюра. Режисурата е дело на Васил Дуев.
Трима любимци изпълняват ролите в постановката - Даниел Пеев, Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, а представлението не се препоръчва за лица до 16 г. възраст.

Трима мъже изпадат в непредвидена ситуация и взимат микрофона, за да направят някои разяснения по “тънката” част. Ежедневието и особеностите в живота по двойки се представят на зрителите от трима развихрящи се в хумора си актьори!

След като получава писмо, в което приятелката на Бойко го информира, че го напуска, единствената идея, която му хрумва е да призове на помощ двамата си най-добри приятели Явор и Дънди, за да намерят начин Бойко да си я върне. Нестандартна хроника на трудностите на „силния“ пол, който трябва да приеме предизвикателството на непреодолимите изпитания, поставени му от жените и от ежедневието, умело представена от трима талантливи актьори. 
"Отчаяни съпрузи" нарушава кодовете и носи обновление на комедийния жанр.

Организаторите от "Българан" съобщават, че при голям интерес в продажба са билетите и за дългоочакваното Театрално лято - Варна 2021 като до края на март цените ще бъдат преференциални за ранна продажба.

партньори

Българан - Арена на смеха

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна, където днес изцяло със собствена звукова, светлинна и сценична техника е оборудвана залата на театъра. 

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.