НА БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР "БЪЛГАРАН" - ПОСЛЕДНИ ПРОМОЦИИ ЗА ЛЕТНИТЕ СЪБИТИЯ

НА БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР "БЪЛГАРАН" - ПОСЛЕДНИ ПРОМОЦИИ ЗА ЛЕТНИТЕ СЪБИТИЯ

Промяна в програмата на 27.07, 1 и 2.08

01 Август, 2022
00:00

Поради форсмажорни обстоятелства се налага промяна в програмата на 27 юли 1 и 2 август

Поради заболяване на актрисата Мая Бежанска на 1 август се отменя комедията "Сватба със закъснител". Новата насрочена дата е 21 септември с начален час 19.30.

Билетите важат без презаверка или могат да бъдат презаверени за друго събитие от програмата на "Българан".

За допълнителни въпроси тел.052/602828 е на разположение всеки работен ден от 12.00 до 17.00 часа.


Постановката "Мръсното копеле" от 2 август се пренасочва за 10 ноември от 19.00 ч. в зала 1. Закупените билети важат за новата дата без допълнителна презаверка.

Постановката "Мъже под чехъл" също отпада от програмата за 27 юли. Закупените билети могат да бъдат презаверени за друго събитие организирано от театър "Българан" или да бъдат запазени до обявяването на новата дата.

Екипите на постановките и организаторите благодарят за разбирането и се извиняват за причиненото неудобство.

партньори

Театър Българан

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна.

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.