*** В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ТЕАТРАЛНО ЛЯТО - ВАРНА 2023 *** ХИТОВИ ТЕАТРАЛНИ КОМЕДИИ *** КОНЦЕРТИ

*** В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ТЕАТРАЛНО ЛЯТО - ВАРНА 2023 *** ХИТОВИ ТЕАТРАЛНИ КОМЕДИИ *** КОНЦЕРТИ

Сашо Сано и Мая Новоселска в комедията на Теди Москов "Редки тъпанари"

26 Юни, 2023
20:30

Поради нестихващ интерес супер комедията "Редки тъпанари" по филма на Марио Моничели "Неизвестни извършители" ще бъде представена във Варна на 26 юни от 20.30 часа в Летен театър
Режисьор на продукцията е Теди Москов.

Билетите са в продажба на каси Българан и Фестивален комплекс.

Онлайн билети от eportal.bg - ТУК

Участват: Мая Новоселска, Александър Сано, Явор Бахаров, Роберт Янакиев, Ясена Господинова, Дайана Михайлова, Петя Венелинова, Ивайло Спасимиров, Александър Узунов. 

Криминалната театрална комедия „Редки тъпанари” е вдъхновена от известния италиански филм „Неизвестни извършители” на Марио Моничели, получил номинация за „Оскар“ през 1958 г. Неуспял спортист, провалил се адвокат, бездарен сицилиански мафиот са  само част от групата непохватни крадци, които се опитват да оберат заложна къща. Смайващо непрофесионални, те са напълно неподходящи за работата, с която са се захванали. Освен да натрупат бързи пари, те искат и да станат известни, което е и в пълно противоречие с „работата” им.  А паралелно с кражбата се зараждат и две любовни истории…

Спектакълът отново демонстрира находчивостта на игровия театър на Теди Москов в серия от гегове и игри на думи, а актьорите с неизменен усет за комичното успяват по забавен начин да извлекат най-яркото и характерно в техните удивително злощастни герои.

Гастрол на ДТ "Сава Огнянов" - Русе


 

партньори

Театър Българан

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна.

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.