В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ПЪРВИТЕ СЪБИТИЯ ОТ ТЕАТРАЛНО ЛЯТО - ВАРНА 2024

В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ПЪРВИТЕ СЪБИТИЯ ОТ ТЕАТРАЛНО ЛЯТО - ВАРНА 2024

"Секс, наркотици и рокендрол" няма да се играе на 29.01. Новата дата е 19.02

18 Януари, 2024
00:00

Поради здравословен проблем на актьор "Секс, наркотици и рокендрол" вместо на 29.01 в зала 2 ще се играе на 19.02 в зала 1 с начален час 19.30 часа.
Притежателите на билети за отложената дата ще бъдат настанени на места от същата ценова категория при пристигане в залата.
Екипът на представлението благодари за разбирането и се извинява за причиненото неудобство.
За допълнителни въпроси тел. 052 602828 е на разположение всеки делничен ден от 12.00 до 17.00 часа.

партньори

Театър Българан

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна.

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.