16.03.2020 - ТРЕТА ИЗВЪНРЕДНА ДАТА ЗА "СБОРЕН МОНОСПЕКТАКЪЛ" МАРИУС 50

16.03.2020 - ТРЕТА ИЗВЪНРЕДНА ДАТА ЗА "СБОРЕН МОНОСПЕКТАКЪЛ" МАРИУС 50

След страхотен фурор ексклузивно във Варна комедията „Приятна жена в лоша компания“

23 Февруари, 2020
19:00

Страхотна вечер на театъра предстои на 7 декември в зала 1 на Фестивален и конгресен център във Варна.

От 19.00 часа Народен театър „Иван Вазов“ и ПК „Ажур Пико“ ще представят на бис най-новата театрална комедия „Приятна жена в лоша компания“ със свезден актьорски състав – Емануела Шкодрева, Кръстю Лафазанов, Васил Драганов и Павел Иванов, който спечели сърцата на публиката от ролята си в друга хитова постановка – „Актрисата“.
Съвсем нормално интереса към „Приятна жена в лоша компания“ е голям. Билетите са в продажба на касите на Фестивален и конгресен център и театър „Българан“.
Приятната жена е Нина – дръзка, чаровна, неустоима, неудържима в желанието си да живее живота си така, както иска. “Лошата” компания се състои от красавеца и разбивач на женски сърца, но и самият той с разбито самочувствие Жерар, привидно безличния, но и неочаквано решителен съпруг Адолф, строгия, но чувствителен и по своему искрен полицейски инспектор.
В тази очарователна френска “комедия с убийства”, както я определя авторът, има всичко, което гарантира една смислено и забавно изживяна вечер в театъра.
Автор на пиесата е Андре Русен. Сценична версия и постановка – Юрий Дачев. Композитор е Асен Аврамов. Продуцентите предупреждават, че комедията не се препоръчва за лица под 12 г. възраст.

партньори

Театър Българан

Театър „Българан“ ЕООД е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна, където днес изцяло със собствена звукова, светлинна и сценична техника е оборудвана залата на театъра. 

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.