ТЕАТРАЛНО ЛЯТО ВАРНА 2024 В ЛЕТЕН ТЕАТЪР *** КУПЕТЕ БИЛЕТИ ОТ БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР БЪЛГАРАН ИЛИ ОНЛАЙН ОТ EPORTAL.BG

ТЕАТРАЛНО ЛЯТО ВАРНА 2024 В ЛЕТЕН ТЕАТЪР *** КУПЕТЕ БИЛЕТИ ОТ БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР БЪЛГАРАН ИЛИ ОНЛАЙН ОТ EPORTAL.BG

„Смях в повече“ с Ненчо Илчев – забавно и магическо пътешествие във Варна на 11 юли

18 Септември, 2024
19:30

На 18 септември жителите и гостите на морската столица Варна ще имат невероятната възможност да станат част от едно незабравимо театрално изживяване – „Смях в повече“ с участието на талантливия актьор и илюзионист Ненчо Илчев във Фестивалния и конгресен център (ФКЦ), зала 2 от 19:30 часа.

Билети на каси: Българан, Фестивален комплекс
Билети онлайн от ePortal.BG от ЛИНКА ТУК

Ненчо Илчев е добре познат на българската публика със своите комедийни роли както в театъра, така и в телевизията. Неговият изключителен талант да вдъхва живот на разнообразни герои с различна индивидуалност и чар го прави любим артист на мнозина.

„Смях в повече“ не е просто обикновено театрално представление; това е вълнуващо и увлекателно приключение, което съчетава най-доброто от комедията и магията. По време на шоуто зрителите ще бъдат отведени на диво пътешествие през смях, изненади и удивление. Ненчо Илчев ще превключва между ролите с лекота, като същевременно държи публиката на ръба на столовете им.

Не пропускайте тази възможност да станете част от необикновеното и незабравимо изживяване, наречено „Смях в повече“. Закупете билети сега и се пригответе за вечер, изпълнена с веселие, учудване и спонтанно избухване в смях!

Не забравяйте да доведете приятелите и семейството си, за да споделите този специален момент!

http://artvox.bg

партньори

Театър Българан

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна.

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.