16.03.2020 - ТРЕТА ИЗВЪНРЕДНА ДАТА ЗА "СБОРЕН МОНОСПЕКТАКЪЛ" МАРИУС 50

16.03.2020 - ТРЕТА ИЗВЪНРЕДНА ДАТА ЗА "СБОРЕН МОНОСПЕКТАКЪЛ" МАРИУС 50

Технически проблем отменя премиерата на "Женитба" във Варна на 19.02

16 Март, 2020
19:00

Поради сериозен технически проблем изиграването на комедията "Женитба" на 19.02.2020 г. във Варна е невъзможно.
Продуцентите от ТФ "Мелпомена" и организаторите от театър "Българан" се извиняват на всички за причиненото неудобство и сърдечно благодарят за разбирането!

ТРИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ВСИЧКИ ЗАКУПИЛИ БИЛЕТИ ЗА "ЖЕНИТБА" НА 19.02.2020 г.

- да гледат на същата дата със същия начален час комедията "Моят най-добър приятел" с Краси Ранков в главната роля и като комплимент да получат втори безплатен билет за представление по избор - "Мъже под чехъл" на 24.02 или "Редки тъпанари" на Теди Москов на 27.02

- до 19.02 да презаверят своите билети за за друго представление на ТФ "Мелпомена" - "Вражалец" на 20.02 или "Жена ми се казва Борис" на 05.03 на касата от която са закупени

- да върнат своите билети на касата на театър "Българан" в периода от 21.02 /без почивните събота и неделя/ до 28.02, всеки ден от 15.00 до 18.00 часа. Закупените онлайн билети могат да бъдат върнати единствено на билетен център във ФКЦ.


 

партньори

Театър Българан

Театър „Българан“ ЕООД е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна, където днес изцяло със собствена звукова, светлинна и сценична техника е оборудвана залата на театъра. 

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.