ОТМЕНЕНИ СА ВСИЧКИ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ! ПОДРОБНОСТИТЕ В НОВИНИ

ОТМЕНЕНИ СА ВСИЧКИ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ! ПОДРОБНОСТИТЕ В НОВИНИ

Технически проблем отменя премиерата на "Женитба" във Варна на 19.02

26 Март, 2020
14:00

Поради сериозен технически проблем изиграването на комедията "Женитба" на 19.02.2020 г. във Варна е невъзможно.
Продуцентите от ТФ "Мелпомена" и организаторите от театър "Българан" се извиняват на всички за причиненото неудобство и сърдечно благодарят за разбирането!

Новата насрочена дата за "Женитба" е 30.03.2020 г. в залата на ДТ "Стоян Бъчваров".


Притежателите на билети закупени от билетни каси на ФКЦ и Българан за 19.02.2020 могат да ги презаверят или върнат на билетен център в театър "Българан" най-късно до 18.00 часа в петък, 28.02.2020 г.
Закупените онлайн билети ще бъдат връщани на касата на ФКЦ в упоменатия по-горе срок. 

партньори

"Ви Ен Тийм" ООД /Театър "Българан"/

"Ви Ен Тийм" ООД /Театър "Българан"/ е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна, където днес изцяло със собствена звукова, светлинна и сценична техника е оборудвана залата на театъра. 

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.