В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ЯНУАРИ 2020 - ОРИГИНАЛЕН КОЛЕДЕН ПОДАРЪК

В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ЯНУАРИ 2020 - ОРИГИНАЛЕН КОЛЕДЕН ПОДАРЪК

Чудовищно смешната пиеса „Една седмица, не повече…“ на 20.11 в Канев център - Русе

04 Декември, 2019
19:00

„ЕДНА СЕДМИЦА, НЕ ПОВЕЧЕ…“ Е ДОСТАТЪЧНА ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ЛЮБОВЕН ТРИЪГЪЛНИК…

Сред гвоздеите в театралната програма на Канев център Русенски университет ще е представянето на комедията, която се превърна в хит в цяла България – „Една седмица, не повече…(истински лъжи)“.

Билети се продават САМО на билетната каса на Канев център всеки работен ден от 12.00 до 18.00 часа. Телефона за информация е 082/888-636.

Комедията на Клемент Мишел разказва история за трима души – Той, Тя и … третия човек. Това е смешна пиеса за един отегчен от съпругата си мъж. Той иска да се раздели с нея, но не намира сили да й каже. Затова решава да потърси помощ от приятел. Той пък се влюбва в жена му и оттам нататък героите изпадат в невъобразими ситуации. Колко смях може да се генерират от това ще имате възможност да видите на 20 ноември от 19.00 часа в зала Канев център.

Комедията, която несъмнено ще бъде пореден театрален хит е с участието на партньорите в сериала „Откраднат живот“ – Йоана Буковска, Димо Алексиев и Емил Марков.

От Канев център припомнят, че по време на представления паркингът е със свободен достъп за зрителите и че родителите ще могат да оставят децата си в специален кът, където по време на представлението аниматорите ще се грижат за малчуганите.

партньори

Театър Българан

Театър „Българан“ ЕООД е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна, където днес изцяло със собствена звукова, светлинна и сценична техника е оборудвана залата на театъра. 

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.