В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ПЪРВИТЕ СЪБИТИЯ ОТ ТЕАТРАЛНО ЛЯТО - ВАРНА 2024

В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ПЪРВИТЕ СЪБИТИЯ ОТ ТЕАТРАЛНО ЛЯТО - ВАРНА 2024

АННА БИЖУТО

АННА БИЖУТО

АННА БИЖУТО
комедия от Марк Камолети
Режисьор: Станислав Дойнов
Сценограф: Мария Колева
Актьори: Таня Кожухарова, Георги Низамов, Людмила Стоин, Александър Димов, Владинелла Кацарска
Продуцент:Тодор Цветанов

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение до 10 минути ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Анна Бижуто е една от най-динамичните пиеси на Марк Камолети. Пренасяйки ни в един извънреден момент от живота на едно класическо френско семейство.Постановката ни кара да се замислим за любовта и дали всичко, което се случва на тъмно, излиза на светло. Поднесена по лек и забавен начин ни дава отговор на въпроса дали вечната любов е само мит или тя винаги се издига над всичко.Катарзис и устои на духа и съкровените чувства.

партньори

Театър Българан

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна.

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.