Грандиозното актьорско шоу "Еxclusive Actors Night" на 18 юли във Варна

Грандиозното актьорско шоу "Еxclusive Actors Night" на 18 юли във Варна

БАЙ РОК

БАЙ РОК

"БАЙ РОК"
Режисьор: Петър Калчев
Текст: Даниел Рашев
С участието на: Филип Аврамов, Калин Вельов и приятели


Зашеметяващият спектакъл "Бог Рок"!
Неустоимият Филип Аврамов,Калин Вельов и приятели ще Ви разтърсят с музика и много смях на открито под звездите в Moonlight Bar & Restaurant на крайбрежна алея във Варна!

Билети на касата в театър "Българан".

Както видяхме от шоуто “Като две капки вода”, Филип може да пее и да танцува невероятно.
Тук обаче, освен на китара, той ще свири и на хармоника и ако и това не ви е достатъчно, то се подгответе за много смях, докато Филип ви разказва за корените на…
„Дяволската музика”. Всъщност именно тя – музиката – е и главното действащо лице. Онази, „забранената” от 60-те и 70-те, заради която можеше да си изпатиш и също като „забранения плод” става все по-търсена и слушана!
Такова ще е и настроението на „Бог Рок”!
Бунтарско и изпълващо ни с кеф, защото ще слушаме и пеем Muddy Waters, Nirvana, Joe Cocker, Whitesnake, James Brown и още много рок и блус идоли.


 

„Бог Рок“ се появи като заглавие преди три години – разказва Филип Аврамов.

– Това е текст на Даниел Рашев, написан специално за музикален спектакъл. Търсех нещо по-различно, хареса ми идеята и реших да добавя музиката, която харесвам. Така се роди спектакълът „Бог Рок“. Защо се нарича така? Защото се разказва за Господ, който обича музиката и я пуска на собствената си трапеза. 

Изпълняваме много известни песни, комбинираме ги по любопитен начин. Оттук нататък ще стане още по-интересно – замислили сме да направим авторска музика. И защо не? Нещата вървят прекрасно. Сюжетната линия е развита с прекрасно чувство за хумор, нищо, че става дума за божествени дела. Често вкарвам нови реплики и музика. Импровизираме и не се притесняваме да го правим.

партньори

Театър Българан

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна.

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.