В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ВСИЧКИ СЪБИТИЯ ДО КРАЯ НА 2023 ГОДИНА

В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ВСИЧКИ СЪБИТИЯ ДО КРАЯ НА 2023 ГОДИНА

БЕГЕ РАЗ ДВА ТРИ

БЕГЕ РАЗ ДВА ТРИ

Иво Димчев представя във Варна
"БЕГЕ РАЗ ДВА ТРИ"
Концерт - спектакъл с лековит характер!
Не се препоръчва за лица под 18 г. възраст

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение до 10 минути ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


В него има любими откъси от моите спектакли  Som Faves, Лили Хендел, P project, Facebok theatre, I-cure, Selfie concert, In Hell with Jesus, Avoiding Delifeath и др. които съм имал удоволствието да играя по целия свят през последните 15 години.
Ще включа избрани текстове от Лирика и Педератуси. И разбира съм подбрал BEST OF моите английски, руски и български песни.
За първи път спектакълът е на български!

партньори

Театър Българан

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна.

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.