ТЕАТРАЛНО ЛЯТО ВАРНА 2024 В ЛЕТЕН ТЕАТЪР *** КУПЕТЕ БИЛЕТИ ОТ БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР БЪЛГАРАН ИЛИ ОНЛАЙН ОТ EPORTAL.BG

ТЕАТРАЛНО ЛЯТО ВАРНА 2024 В ЛЕТЕН ТЕАТЪР *** КУПЕТЕ БИЛЕТИ ОТ БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР БЪЛГАРАН ИЛИ ОНЛАЙН ОТ EPORTAL.BG

ГИМНАСТИКА ЗА БРЕМЕННИ

ГИМНАСТИКА ЗА БРЕМЕННИ

ГИМНАСТИКА ЗА БРЕМЕННИ
от Здрава Каменова 
Режисьор: Петринел Гочев
Сценография и костюми Надя Василева
Авторска музика Студио Елисей
Със специалното участие на актрисата от Народен театър „Иван Вазов“ – ГЕРГАНА ЗМИЙЧАРОВА
Участват: Ива Кирова, Ина Георгиева, Росица Огнянова, Цветана Горкиева, Борислав Сарафанов, Делчо Чолаков, Калин Костадинов, Тодор Софрониев


- Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Четири бременни жени и четирите на име Мария се запознават на курс по гимнастика за бременни, а това запознанство ги отвежда до едно необмислено бягство и до най-лудата нощ в живота им. Една пиеса за най-екстремното, най-трансформиращото преживяване, а именно бременността, как жените и мъжете преминават през нея и оцеляват ли любовта, избора да си родител. Елате на едно пътуване през абсурдите, лудостта, стриите и любовта на четири бременни жени, четирима мъже и една ексцентрична лекторка. Не обещаваме да е безопасно!  Има огромен риск да минете през доста емоции от смях до сълзи и обратно, няколко пъти.

Здрава Каменова

“Вие чакате дете? Погледнете пак чертичките. Две са, нали? Ясно! Вдишайте, издишайте! Всичко тепърва започва. Досега сте карали малка, маневрена, симпатична спортна кола, а сега се налага да се научите да управлявате ТИР, автобус ИКАРУС, трактор или фадрома. Ще имате нужда от шофьорска книжка за това дълго 9-месечно пътуване. Не се тревожете, вие сте на правилното място, за да я получите! Добре дипли в нашия иновативен , супер профилиран, бърз , уникален, универсален курс “Гимнастика за бременни” очакваме ви…

Гергана Змийчарова

партньори

Театър Българан

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна.

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.