МЕГА ХИТ: РОКСАНА В МЮЗИКЪЛА "ТАБОРЪТ СЕ ВРЪЩА ОТ НЕБЕТО" НА 16.12 В ДВОРЕЦА НА КУЛТУРАТА И СПОРТА

МЕГА ХИТ: РОКСАНА В МЮЗИКЪЛА "ТАБОРЪТ СЕ ВРЪЩА ОТ НЕБЕТО" НА 16.12 В ДВОРЕЦА НА КУЛТУРАТА И СПОРТА

ЕСЕН ПО НОТИ

ЕСЕН ПО НОТИ

ЕСЕН ПО НОТИ
Музикално артистичен шоу спектакъл

С участието на: Веселин Маринов, Братя Аргирови, Ненчо Илчев, Павел Иванов 

Е, каква по-звездна вечер от тази?

Отново ви предупреждаваме да се приготвите за много веселба и усмивки, сложете най-хубавия си парфюм и се насладете на една гореща есенна вечер на забавата и усмивките, защото само те сбъдват и най-красивите мечти!

Хитове и само хитове ще звучат в легендарната зала "Конгресна" в Двореца на културата и спорта във Варна на 11.11 от 19.00 часа.
Най романтичният шлагерен певец на България Веселин Маринов, неповторимите и обичани Братя Аргирови заедно с любимите актьори Ненчо Илчев и Павел Иванов ще изнесат голямо шоу за радост на всички свои почитатели.

Шоу от такъв ранг може да се види единствено на 11.11 в Двореца на културата и спорта.

11.11 ще бъде ден, гарантиращ неповторими емоции и настроение на всички присъстващи. А, всички, повече от всякога имаме нужда точно от това. Нека се заредим с много любов и настроение в очакване на Коледните празници.

Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки. В продажба ще бъдат само 50% от местата в залата, затова побързайте да закупите своите билети от касите на театър "Българан" и Двореца на културата и спорта.


партньори

Театър Българан

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна, където днес изцяло със собствена звукова, светлинна и сценична техника е оборудвана залата на театъра. 

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.