ДО 31 ЯНУАРИ ПРОМО КАМПАНИЯ "СМЯХ ЗА ВСИЧКИ" НА БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР "БЪЛГАРАН"

ДО 31 ЯНУАРИ ПРОМО КАМПАНИЯ "СМЯХ ЗА ВСИЧКИ" НА БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР "БЪЛГАРАН"

Йорданка Христова - Live

Йорданка Христова - Live

Естрадната прима Йорданка Христова ще омагьоса варненската публика с горещи латино ритми и нови интерпретации на свои вечни хитове в един по-различен лайв на брега на морето. "Тъмночервена роза", "Делфините", "Песен моя, обич моя", "Не вярвай на сълзите в мъжките очи", "Ще продължавам да пея" и безброй любими песни в компанията на виталната Йорданка Христова. 

Не пропускайте единствения рецитал на Йорданка Христова във Варна това лято, на 28 юли от 21.00 часа в Moonglight bar & Restaurant! Естрадната прима Йорданка Христова ще омагьоса варненската публика с горещи латино ритми и нови интерпретации на свои вечни хитове в един по-различен лайв на брега на морето. "Тъмночервена роза", "Делфините", "Песен моя, обич моя", "Не вярвай на сълзите в мъжките очи", "Ще продължавам да пея" и безброй любими песни в компанията на виталната Йорданка Христова. 

Не пропускайте единствения рецитал на Йорданка Христова във Варна това лято, на 28 юли от 21.00 часа в Moonglight bar & Restaurant! 

партньори

Театър Българан

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна, където днес изцяло със собствена звукова, светлинна и сценична техника е оборудвана залата на театъра. 

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.