ТЕАТРАЛНО ЛЯТО ВАРНА 2024 В ЛЕТЕН ТЕАТЪР *** КУПЕТЕ БИЛЕТИ ОТ БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР БЪЛГАРАН ИЛИ ОНЛАЙН ОТ EPORTAL.BG

ТЕАТРАЛНО ЛЯТО ВАРНА 2024 В ЛЕТЕН ТЕАТЪР *** КУПЕТЕ БИЛЕТИ ОТ БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР БЪЛГАРАН ИЛИ ОНЛАЙН ОТ EPORTAL.BG

КАПАН ЗА ТЪПАЦИ

КАПАН ЗА ТЪПАЦИ

КАПАН ЗА ТЪПАЦИ
от Жан-Пиер Мартинез
Превод от френски: Владимир Петков
Постановка: Владимир Петков
Сценография: Петър Митев
Музика: Михаил Шишков - син
Участват: Йоана Буковска – Давидова, Грета Неделчева, Любомира Стефанова, Димитър Мартинов, Божидар Попчев, Любомир Фърков

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Времетраене: 90 мин.

С наближаването на президентските избори, една губеща в социологическите проучвания партия, решава да бъде представлявана от един тъпак (шофьора на първия секретар на партията) и по този начин крушението да падне на неговия гръб. Но в същото време, подпомага един независим кандидат, към който да се присъедини в случай на победа. Не липсва и предизборни манипулации, сговор с основната противникова партия и неистова борба кой и как да остане на трапезата на Властта. Тъпака обаче се оказва непредвидим... и нагласите на избирателите - още повече...

партньори

Театър Българан

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна.

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.