В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ПРАЗНИЧНИТЕ СЪБИТИЯ ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ И ЯНУАРИ

В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ПРАЗНИЧНИТЕ СЪБИТИЯ ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ И ЯНУАРИ

КОЛЕДНИ БЪРКОТИИ

КОЛЕДНИ БЪРКОТИИ

КОЛЕДНИ БЪРКОТИИ
Коледен спектакъл по идея и режисура на Петьо Горанов,
С участието на актьорите: Росица Кехайова, Веселин Борисов, Евгени Стефанов, Иван Иванов, Николай Сяров


Това е история, която се случва в навечерието на Коледа. Един непослушен трол създава бъркотия, като скрива подаръците, които Дядо Коледа е подготвил за децата. Той обаче, не е толкова лош и оставя списък с препятствия, които помощниците на Дядо Коледа трябва да преодолеят, за да открият подаръците. Джуджетата Веселушка и Сърдитко, заедно с клоуна Хари трябва да спасят празника. За тази цел обаче, им е необходима помощта на децата. Как това ще се случи, ще разберат всички, които гледат спектакъла КОЛЕДНИ БЪРКОТИИ на Драматичен Театър Антон Страшимиров!

партньори

Театър Българан

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна.

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.