В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ПЪРВИТЕ СЪБИТИЯ ОТ ТЕАТРАЛНО ЛЯТО - ВАРНА 2024

В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ПЪРВИТЕ СЪБИТИЯ ОТ ТЕАТРАЛНО ЛЯТО - ВАРНА 2024

ЛЮБОВ В СЕНОТО

ЛЮБОВ В СЕНОТО

ЛЮБОВ В СЕНОТО
Комидия
Авторски спектакъл на Теди Москов
Участват: Иванка Шекерова Стефан Кондров, Изабела Иванова Никола Манолевски Мария Банкова Константин Николов Симеон Чаушев
Сценограф: Леонард Капон
Композитор: Антони Дончев
Костюмограф: Адрияна Найденова

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение до 10 минути ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


Не случайно с частицата "про" започват както думата прогрес, така и думата простащина. Спомнете си шеговития израз от детството – Чрез нахалство към прогрес! Приемете го като подзаглавие на пиесата ми. Ще видите леко еротична приказка за възрастни, проследяваща възхода на една твърде амбициозна простакеса, както и на простащината, плъпнала по света. Всичко това е придружено с обезсмислянето на деликатността, възпитанието и образованието в световен мащаб.

Смешно ще е, не се плашете от назидателност! Също така ще усетите чувственост, присъща на всяко едно истинско влюбване…
Пиесата е провокирана от актьорското изпълнение на Моника Вити във филма "Танго на ревността", както донякъде и от комедийната ситуация в самия филм. Сюжетът няма да го разказвам, за да ви е интересно. И накрая, в шеговит план: Спектакълът претендира за новооткривателство в областта на театралните жанрове.

Афторът, койту е и режесеор.

партньори

Театър Българан

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна.

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.