*** В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ТЕАТРАЛНО ЛЯТО - ВАРНА 2023 *** ХИТОВИ ТЕАТРАЛНИ КОМЕДИИ *** КОНЦЕРТИ

*** В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ТЕАТРАЛНО ЛЯТО - ВАРНА 2023 *** ХИТОВИ ТЕАТРАЛНИ КОМЕДИИ *** КОНЦЕРТИ

НЕВИННИ

НЕВИННИ

НЕВИННИ
Режисьор - Анна Станчева
Текст - Веселин Плачков
Музика - Мариана Попова, Рок Група БТР
Специални благодарности на Христо Петров, Александър Петров, Дани Милев и Славчо Николов
Участват : Мариана Попова, Веселин Плачков, Мария Йорданова, Валентин Василев

Какво ни се случва, когато живеем така, както очакват от нас? Как се чувстваме, когато следваме общата представа за "правилно"? Къде се откриваме спрямо очакванията на общоприетото?
Дали отговорите са комични, смехотворни или тъжни... 
Да ги потърсим заедно с Марияна Попова и Веселин Плачков в спектакъла .... спектакъл-отношение, спектакъл-позиция, спектакъл-присъда  на твореца към пошлостта. 
Творецът, който вярва в изкуството и публиката и тяхната вечна взаимовръзка.

партньори

Театър Българан

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна.

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.