ПРОМО КАМПАНИЯ ЗА ХИТОВЕТЕ В ЛЕТЕН ТЕАТЪР И ЛУНЕН ТЕАТЪР МУУНЛАЙТ

ПРОМО КАМПАНИЯ ЗА ХИТОВЕТЕ В ЛЕТЕН ТЕАТЪР И ЛУНЕН ТЕАТЪР МУУНЛАЙТ

ПЛАЖЪТ

ПЛАЖЪТ

Очаквайте новия хит на лято 2021 - '' Плажът''!

Невероятна комедийна вечер с любимите актьори - Васил Драганов, Калин Попов и Иля Пепеланов, познати от хитовата комедия обиколила САЩ и Канада - ''Не залагай на англичаните''.
Специални гости ще бъдат:
30.06 и 11.08 - Антон Радичев
15.07 - Албена Михова
29.07 и 1.09 - Камен Воденичаров

Любими звезди от българския театър и кино, ще бъдат гости на всяко шоу.
Заедно с тях, смеха, емоцията и голямата доза комедия са гарантирани!
Ще има и много изненади, игри с публиката, музика и е възможно да се понамокрите в басейна!
Бъдете с нас в Moonlight Bar & Restaurant!
Лятото идва, а ние сме жадни за купон и незабравими емоции!


партньори

Българан - Арена на смеха

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна, където днес изцяло със собствена звукова, светлинна и сценична техника е оборудвана залата на театъра. 

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.