*** НА БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР "БЪЛГАРАН" СА В ПРОДАЖБА БИЛЕТИТЕ ЗА ТЕАТРАЛНО ЛЯТО - ВАРНА 2023 ***

*** НА БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР "БЪЛГАРАН" СА В ПРОДАЖБА БИЛЕТИТЕ ЗА ТЕАТРАЛНО ЛЯТО - ВАРНА 2023 ***

ПРАЗНИК С ПЕСЕНТА

ПРАЗНИК С ПЕСЕНТА

ПРАЗНИК С ПЕСЕНТА
Великденски празничен концерт
С участието на: Квартет "Славей", Нелина, Фолклорен ансамбъл Варна с художествен ръководител Юлиян Станев и диригент на оркестъра Данчо Радулов

Театър "Българан" и "Гранде Арт" продължават традицията да организират и представят на варненската публика спектакли, които имат не само развлекателен, но и възпитателен характер. 
Големия великденски фолклорен концерт "Празник с песента" ще се състои на 5 април в зала 1 на Фестивален и конгресен център от 19.00 часа.
Участие в него ще вземат "жената-глас" и радетел на народната ни музика - Нелина и световноизвестния квартет "Славей" - проект на Надка Караджова.
Ще чуете както традиционни класики от областта на българската народна песен така и съвременни интерпретации и многогласово акапелно пеене.
Не пропускайте този вълнуващ спектакъл, към който се присъединява и Фолклорен ансамбъл "Варна". 
 

партньори

Театър Българан

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна.

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.