"ПАК СЪМ У ДОМА" ЕДИНСТВЕН КОНЦЕРТ НА КИЧКА БОДУРОВА В БЪЛГАРИЯ НА 27.06 В ЛЕТЕН ТЕАТЪР - ВАРНА

"ПАК СЪМ У ДОМА" ЕДИНСТВЕН КОНЦЕРТ НА КИЧКА БОДУРОВА В БЪЛГАРИЯ НА 27.06 В ЛЕТЕН ТЕАТЪР - ВАРНА

ПРЕЦАКАНИТЕ

ПРЕЦАКАНИТЕ

ПРЕЦАКАНИТЕ
комедия по Вл. Джурджевич
Режисьор: Владлен Александров
С участието на: Васил Драганов, Калин Попов, Иля Пепеланов
Със специалното участие на Нелина

Заповядайте на премиерата на хитовата комедия '' Прецаканите''!

Трима приятели, заложили живота си на лист хартия. Увлечени до болка във футболните залагания, те са готови на всичко, за да прецакат приятелите си! 

С участието на Васил Драганов, Калин Попов и Иля Пепеланов. Заедно със специалния гост на вечерта Нелина, ще ви разсмеят до сълзи и ще ви подарят доза щастие!

Очакваме ви на 6 Юни от 19 30 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център Варна, за да се забавляваме заедно!


Култовата комедия "Прецаканите" ще има своята морска премиера във Варна.

На 6 юни Васил Драганов, Калин Попов и Иля Пепеланов ще влязат в ролите на трима приятели, болезнено увлечени по футболните залагания с готовност да се прецакат един с друг. Комичните обрати вървят паралелно с промяната във взаимоотношенията между тримата.

Те знаят много един за друг и си прощават всичко в атмосфера на една почти семейна близост, която обаче не е толкова истинска.

​​​​​​​В хода на действието става ясно, че отношенията им постепенно са се изхабили, докато накрая се оказва, че е останало съвсем малко от някогашното истинско приятелство.

партньори

Театър Българан

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна.

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.