"ПАК СЪМ У ДОМА" ЕДИНСТВЕН КОНЦЕРТ НА КИЧКА БОДУРОВА В БЪЛГАРИЯ НА 27.06 В ЛЕТЕН ТЕАТЪР - ВАРНА

"ПАК СЪМ У ДОМА" ЕДИНСТВЕН КОНЦЕРТ НА КИЧКА БОДУРОВА В БЪЛГАРИЯ НА 27.06 В ЛЕТЕН ТЕАТЪР - ВАРНА

ПРОФЕСИЯ ДИРЕКТОР

ПРОФЕСИЯ ДИРЕКТОР

Не пропускайте ШОУТО НА ГЕРО в Летен театър - Варна
"ПРОФЕСИЯ ДИРЕКТОР"

Сезон КОВИД 2020 / 2021
Сценарист-омаскарител: Юлия Манукян
Режисьор-натрапник: Тодор Мадолев
Диригент-кондуктор: Левон Манукян 

Обичаният актьор Герасим Георгиев – Геро влиза в ролята на директор в свое шоу през август.

Смешно до сълзи. Ще видите актьора Герасим Георгиев – Геро в ролята на Директор. Цял живот – директор, и винаги кандидат-министър. „Калинките“ са се разхвърчали – обединили са земеделието и културата в Министерство на земеделието и културите. Новият директор на оркестъра „разбира“ и от двете. Той е креативен, иновативен, деен, хуманен и решен да увеличи многократно приходите от културите. 
Как??? Културата може да стане печелиш бизнес?!!! Няма нищо по-просто и лесно…

Полезно за всички видове директори или потенциални такива. Замества семинари, конференции за обмяна на опит, обучение, дори лекции в УНСС. А е много по-евтино. Побързайте, докато има промоция, и докато новият директор не е вдигнал цените на билетите!
Геро си партнира с музиканти и артисти от ТЕАТЪР ЗА ДРАМА, МУЗИКА И ТАНЦ (Театрално-музикален център - Разград).
Шоуто е по идея и сценарий на Юлия Манукян, режисирано от Тодор Мадолев.
Диригент (той и кондуктор) – Левон Манукян.

 

партньори

Театър Българан

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна.

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.