"ПАК СЪМ У ДОМА" ЕДИНСТВЕН КОНЦЕРТ НА КИЧКА БОДУРОВА В БЪЛГАРИЯ НА 27.06 В ЛЕТЕН ТЕАТЪР - ВАРНА

"ПАК СЪМ У ДОМА" ЕДИНСТВЕН КОНЦЕРТ НА КИЧКА БОДУРОВА В БЪЛГАРИЯ НА 27.06 В ЛЕТЕН ТЕАТЪР - ВАРНА

СОЛЕНО

СОЛЕНО

СОЛЕНО STAND-UP COMEDY SHOW С НЕМА КВО И УСТАТА
Чисто ново и различно, това солено шоу ще разплаче всеки от смях! 

Всеки комик има свой стил на разказ и взаимодействие с публиката, но единственият в тази гилдия, който разказва от първо лице е УСТАТА. Неговият спектакъл е изграден въз основа на лични преживявания, а кариерата и познанствата му в света на шоу бизнеса му дават благодатен материал, върху който да развихри вродената си духовитост. Резултатът е интересна смесица от хумор и спомени, които въвличат публиката във водовъртеж от смях и аплодисменти. 


В последните години жанрът Stand-up comedy набира все повече популярност и в България, освен по света. Представленията са търсени от публиката и предпочитани като приятен начин за разтоварване от напрегнатото ежедневие. Този изключително интригуващ съвместен проект на „Нема К‘во“ и Устата събира най-доброто от техните спектакли и представя на публиката взривоопасния резултат – солено шоу с продължителност 90 минути!

„Нема К’во“ е най-старата, активна, стендъп формация в България. Създадена е през 2013 г. и представлява иновативна комбинация от stand-up комедия и close-up илюзия, обединени в едно. Момчетата от комедийното трио гледат отгоре на нещата и черпят вдъхновение от делничните малки победи и комични несгоди. Вярват в себе си достатъчно, за да ви залеят от смях без никакво притеснение, но и далеч не са си повярвали, съдейки по изключително развитото им чувство за самоирония. С две думи, Нема к’во… 

партньори

Театър Българан

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна.

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.