В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ВСИЧКИ СЪБИТИЯ ДО КРАЯ НА 2023 ГОДИНА

В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ВСИЧКИ СЪБИТИЯ ДО КРАЯ НА 2023 ГОДИНА

СТЕФКА БЕРОВА - СЪДБА - ПЕСНИТЕ, КОИТО ЩЕ ПОМНИМ

СТЕФКА БЕРОВА - СЪДБА - ПЕСНИТЕ, КОИТО ЩЕ ПОМНИМ

"СЪДБА - ПЕСНИТЕ, КОИТО ЩЕ ПОМНИМ"
Стефка Берова се завръща с грандиозен юбилеен концерт 
Специален гост: Владислав Славов


На 8 август във Варна ще се проведе един от най-очакваните морски концерти на годината - Стефка Берова – „СЪДБА – ПЕСНИТЕ, КОИТО ЩЕ ПОМНИМ...“.
Това ще бъде незабравимо музикално изживяване за всички любители на българската поп музика.

Стефка Берова е една от най-талантливите български изпълнителки на нашето време. Тя е известна с уникалния си глас и неповторимия си стил на изпълнение. С нейните хитове, като "Семеен спомен за Поморие", "Моряци" , "Шофьорите са като ято" и мн. др,, тя е спечелила множество фенове в България и по света.

Морският концерт на Стефка Берова на 8 август ще се проведе на една от най-красивите плажни зони във Варна – Moonlight Bar & Restaurant, където ще можете да се насладите на музиката й, докато гледате вълните на морето. 

Специален гост, ще е младият певец и телевизионнен водещ Владислав Славов. Заедно, ще изпълнят едни от най – красивите дуети на България.

Не пропускайте този незабравим момент и се присъединете към нас на 8 август във Moonlight Bar & Restaurant от 20.00 часа, за да се насладите на магията на Стефка Берова и да създадете незабравими спомени. Билетите за морския концерт вече са в продажба, така че не се колебайте да си ги закупите на време. 

партньори

Театър Българан

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна.

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.