В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ВСИЧКИ СЪБИТИЯ ДО КРАЯ НА 2023 ГОДИНА

В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ВСИЧКИ СЪБИТИЯ ДО КРАЯ НА 2023 ГОДИНА

СЪВСЕМ ПРОСТА ИСТОРИЯ

СЪВСЕМ ПРОСТА ИСТОРИЯ

СЪВСЕМ ПРОСТА ИСТОРИЯ
от Мария Ладо
Постановка: Борислав Чакринов.
Продуцент: ДТ "Адриана Будевска"
С музикалнот участие на Тони Димитрова
Актьори: Асен Лозанов, Димитрина Тенева, Зорница Константинова, Иван Григоров, Иван Савов, Невена Цанева, Никола Парашкевов, Пепа Николова, Стоян Памукови 

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение до 10 минути ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви


"Животните са контрапункт на хората в пиесата", каза в "Артефир" Тони Димитрова. "Те са толкова добри, благородни и предани, че някак си дават уроци на хората по вярност, по искреност. Тя наистина е много проста история, доброто е нещо много просто, наистина."

Тони Димитрова се превъплъщава в ролята на прасенцето, което открива отговора на своите въпроси и се научава да лети. Точно както самата тя получава криле на сцената. Това е поредната ѝ роля, която играе с трупата на Драматичен театър "Адриана Будевска" - Бургас.

В "Съвсем проста история" място намира и музиката. Тя е написана от македонския композитор Мариан Нечак.

"Още когато започнат първите акорди, преди да излезем ние на сцената, клавишите на пианото звучат като капчици дъжд. Толкова е красиво. Песните са му много красиви, много запеваеми, хващат за душата и сърцето", добави още Тони Димитрова.

партньори

Театър Българан

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна.

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.