НЕИЗБЕЖНИ ПРОМЕНИ В ПРОГРАМАТА .... ПОДРОБНОСТИ В СЕКЦИЯ "НОВИНИ"

НЕИЗБЕЖНИ ПРОМЕНИ В ПРОГРАМАТА .... ПОДРОБНОСТИ В СЕКЦИЯ "НОВИНИ"

ТОВА СЪМ АЗ - ТОВА СИ ТИ

ТОВА СЪМ АЗ - ТОВА СИ ТИ

ТОВА СЪМ АЗ - ТОВА СИ ТИ
Комедия

Авторски спектакъл на Орлин Дяков.
Музика Красимир Янев.
С участието на: Стефан Сърчаджиев и Велизара Петкова

 

ТЯ и ТОЙ се развеждат. ТЯ разделя жилището им на две. ТОЙ се опитва да прекрачи границата и иска да намери пътя към нея. ТЯ и ТОЙ се обичат. Защо хората се женят, защо се нуждаем от човек до себе си, от половинка, от любов?
Случват ни се нещастия и въпреки тях можем ли да оценим и допуснем щастието в живота си? Можем! Защото хубавото тепърва предстои...

партньори

Българан - Арена на смеха

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна, където днес изцяло със собствена звукова, светлинна и сценична техника е оборудвана залата на театъра. 

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.