Грандиозното актьорско шоу "Еxclusive Actors Night" на 18 юли във Варна

Грандиозното актьорско шоу "Еxclusive Actors Night" на 18 юли във Варна

ТРИО ТЕНОРИТЕ

ТРИО ТЕНОРИТЕ

КОНЦЕРТ НА ТРИО „ТЕНОРИТЕ“
Кирил Илиев, Александър Господинов, Илиян Недев

Трио „ТЕНОРИТЕ“ - всяко сходство и припознаване с други пеещи лица и формации е съвършено невъзможно!
Определят ги като момчетата с вълшебни гласове. Казват за тях, че съчетават изисканата визия и съвършеното романтично звучене.
 
В случай, че сте имали шанса и удоволствието да ги чуете на живо, както впрочем единствено се изявяват, у вас няма да остане и сянка на съмнение, че професионалното, класическо българско трио „ТЕНОРИТЕ“ е уникално! 
 
Събрали са се по инициатива на Кирил Илиев, с идеята трима млади и амбициозни изпълнители: самият той  – тенор, Александър Господинов – тенор, и Илиян Недев – тенор, да съчетаят и слеят гласовете си в богат и цветен репертоар от класическа, българска естрадна, възрожденска, поп, рок, джаз и етно музика.
 
„ТЕНОРИТЕ“ не правят компромис с качеството на звученето и нивото на артистичната интерпретация! Затова всеки техен концерт се превръща в празник за публиката.
 партньори

Театър Българан

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна.

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.