В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ВСИЧКИ СЪБИТИЯ ДО КРАЯ НА 2023 ГОДИНА

В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА ВСИЧКИ СЪБИТИЯ ДО КРАЯ НА 2023 ГОДИНА

ЯНКА РУПКИНА НА 85 „ЮБИЛЕЕН КОНЦЕРТ

ЯНКА РУПКИНА НА 85 „ЮБИЛЕЕН КОНЦЕРТ

ЯНКА РУПКИНА НА 85
„ЮБИЛЕЕН КОНЦЕРТ – ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!”

Специален гост: Владислав Славов


Янка Рупкина навършва 85 години от рождението си. ТоЯнка Рупкина навършва 85 години от рождението си. Това е повод за голямо и забележително събитие - юбилеен концерт, който ще се проведе в прекрасния Moonlight Bar & Restaurant - крайбрейжна алея Варна на 7 август 2023 година.

За почитателите на Янка Рупкина, този концерт ще бъде не само среща с един от най-великите български изпълнители на народната музика, но и възможност да се насладят на неговите най-известни песни. Янка Рупкина е един от най-уважаваните и почитани представители на българската култура. Тя е родена на 15 август 1938 година в село Богданово, Бургаско. През 1960 г година започва да работи в Ансамбъла за народни песни към Българско национално радио.

От тогава до днес Янка Рупкина е записала стотици песни, които са станали класика на българската народна музика. Тя е известен със своя уникален глас, който е незабравим за всички, които са чували нейните песни. 

Юбилеен концертът на Янка Рупкина ще бъде изцяло посветен на нейната музикална кариера. Тя ще изпълни най-известните си песни, които са обичани от поколения българи. 

Този концерт е важен не само за почитателите на Янка Рупкина, но и за българската култура като цяло. Той ще бъде възможност за всички, които обичат българската народна музика, да се срещнат с един от най-изявените й представители. Този концерт ще бъде незабравимо изживяване за всички, които бъдат част от него. На 7 август 2023 година, българската музика ще отбележи един от най-важните юбилеи  - 85-годишнината на Янка Рупкина. 

Янка Рупкина е една от най-популярните и влиятелни български изпълнителки на всички времена. Тя е известна със своята способност да съчетава традиционната българска музика с модерния звук. Тя е записвала музика с много известни артисти от цял свят и е получавала множество награди и признания за своята творческа работа.

Специален гост, ще е младия певец и телевизионнен водещ Владислав Славов. Заедно те, ще изпълнят незабравими дуети. За събитието излиза и дуетния им албум.

Билетите за този юбилеен концерт вече са в продажба. Този концерт е истинско събитие в историята на българската музика и един незабравим начин да се отбележи 85-годишнината на една от най-големите български музикални легенди.

партньори

Театър Българан

"Българан" - Арена на смеха е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта БЪЛГАРАН се състоя на 3 март 2004 г., в сградата на Военноморския клуб във Варна.

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.